Get Adobe Flash player

BlueAq Paketet

Har finner du mer information om BlueAq paketet.

BlueAq Paketet
BlueAq är en stilren design som passar de flesta. Designen kan anpassas till tema beroende på önskemål och krav. Färgerna drar till sig rätt uppmärksamhet och tilltalar de flesta. Upplägget omfattar ett snyggt grafiskt huvud med ”glas” navigation och rundade hörn. Navigationen skulle också kunna flyttas ned och placeras som en normal vänstermeny.
BlueAq

Klicka på bilden för att förstora

Följande ingår i detta paket och för denna design:

– Helhetslösning, från registrering av webbhotell till färdig och åtkomlig webbplats

– Vi bygger upp sidan med statiskt innehåll som till exempel information om anställda med bilder eller kanske dagens lunch, om det handlar om en restaurang? Ni efterfrågar och vi levererar! Vi kan också addera dynamisk funktionalitet som t.ex. gästbok eller galleri.

– Anpassning till tema. Till exempel om du som kund behöver en hemsida för representation av en tandläkarklinik, anpassar vi sidan med bilder och färger sådan att temat känns rätt.

– Sökmotorsoptimering: Vi ser till att Googlebot, dvs. Google’s sökmotorsrobot enkelt och smidigt kan läsa av och tolka hemsidans innehåll sådan att ni kan konkurrera när andra söker efter innehåll relevant till er hemsida!

Pris från: 4700 SEK

[portfolio_slideshow]

Vår vision – våra mål

Att erbjuda hemsidor med följande i åtanke:

- Professionell design utan lösa trådar. Alla färger, detaljer och funktionella aspekter skall vara mycket väl genomtänkta.

- Värde för pengarna. Konkurrenskraftiga priser.

- Flexibilitet för kunden. Det skall vara enkelt för dig som kund att uppdatera din sajt. Samtidigt, om du så skulle önska, erbjuder vi tjänster för att genomföra uppdateringar.

- Marknadsföring på internet. En färdig lösning från vår webbyrå innebär att din sida är sökmotorsoptimerad (SEO) för hög indexering i sökmotorer.