www.tasolutions.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


SHIPPING tar 3-5Working Days

Fraktmetoder

Kära kunder. Vi kan skicka skor till hela världen! När det gäller fraktmetoder skickar vi vanligtvis din beställning av EMS, FEDEX, DHL till de flesta större destinationer i världen. Men något område i världen som Sydafrika, Nederländerna och så vidare kan inte nås av EMS, så vi kan ändra det till Hongkong Air Mail automatiskt utan att anmäla dig. Vänligen hänvisa till följande leveranstid för två fraktmetoder.

Fraktkostnad

Shopping online kan vara en skrämmande process för vissa eller bara förvirrande för andra. Om du någonsin har köpt något online från en webbplats som inte hade en tydlig och enkel leveransprocess, känner du säkert frustrationerna. Här uppskattar vi ditt företag och vi vill att du ska förstå vår fraktprocess innan du lägger en beställning så att du kan veta när du ska förvänta ditt paket. Nedan är det exakta steg för stegprocessen Personalen tar när du behandlar din beställning.

Genom att betrakta och / eller köpa från webbplatsen bekräftar du och godkänner alla villkor och policyer

Alla varor skickas endast till leveransadressen från kunden. Kontrollera att din adress är korrekt.

Alla skor skickas direkt från förvaringen. När vi skickade ut skor levererar vi spårnummer för dig.

Obs:

När du tar emot och undertecknar lasten måste du inspektera lasten noggrant för att se om den är perfekt eller inte. Du borde skicka brev till oss istället för att signera om det har några brott. vi hjälper dig att bearbeta! Men om vi efter att ha mottagit och undertecknat för det igen produkten har någon fråga, är vi allmänt oansvariga!

1. Om du hittar paketet brutet vid leveransen, vänligen öppna paketet för att kontrollera om föremålen hålls intakta. Om inte, neka inte leveransen. När paketet returneras automatiskt till oss, kommer vi att bekräfta om skadan görs under transport. Om ja, vi kommer att skicka dig en ny av samma modell för att exhcange eller helt återbetala dina pengar enligt din förfrågan.

2. Om du vill returnera det paket som redan är undertecknat av dig, vänligen maila oss för att få leveransadressen där ditt paket kan returneras till. Vi skulle inte ha något ansvar för något saknat paket som orsakats av att återvända till fel leveransadress utan att fråga oss om vår kundsupport.

Spårningsmetoder

När din beställning har skickats kommer vi att erbjuda dig EMS eller Hongkong Air Mail spårning nr. & hemsida

Det finns två sätt att få över information från oss

1. Besök vår hemsida och logga in för att kontrollera uppdateringsstatusen.

2. Kontrollera ditt e-postmeddelande, för vi skickar uppdateringsstatus till din e-postadress.

Obs! (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårningsnumret, vänligen vänta med tålamod. Någon tid krävs av Express Company laddar upp).

Om du har några frågor, vänligen maila vår kundtjänst

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.tasolutions.se