Get Adobe Flash player

Tjänster – priser

Här kommer snart dyka upp mer detaljerad information om priser och tjänster. Det är inte alltid lätt att specificera priser då vår ambition är att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi vill kunna anpassa oss till dig som kund. Priset vi sätter på ett projekt bestäms utifrån komplexitet i funktion, design, och därmed antalet timmar som krävs för att uppnå kraven.

Det ingår alltid helhetslösning dvs. hjälp med registrering av webbhotell till färdig hemsida. Vi använder oss av WordPress alternativt Joomla som Content Management System (CMS). Detta gör det mycket enklare att underhålla sidan och för dig som kund att själv uppdatera sidan med innehåll om du så skulle önska.

Vi erbjuder att ta fram en kostnadsfri offert med fastpris eller timdebitering på 350 SEK per arbetstimma.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Vår vision – våra mål

Att erbjuda hemsidor med följande i åtanke:

- Professionell design utan lösa trådar. Alla färger, detaljer och funktionella aspekter skall vara mycket väl genomtänkta.

- Värde för pengarna. Konkurrenskraftiga priser.

- Flexibilitet för kunden. Det skall vara enkelt för dig som kund att uppdatera din sajt. Samtidigt, om du så skulle önska, erbjuder vi tjänster för att genomföra uppdateringar.

- Marknadsföring på internet. En färdig lösning från vår webbyrå innebär att din sida är sökmotorsoptimerad (SEO) för hög indexering i sökmotorer.